Groene Koffie, het land van mijn broer

29 okt

Hoy Dia

11 april 2007

Mijn wereld is veranderd, veranderd in een onveilig oord. Pacha Mama verzwolg mijn vader. Niet voor even, naar het lijkt, maar voor altijd. Mijn moeder is ontroostbaar, mijn broer onbereikbaar. Onvoorstelbaar, ons grote familie avontuur is verworden tot een horrorfilm met onbekend einde. Ik wil naar huis. Toch blijf ik; voor mijn vader Gerard, broer Kees, moeder Mieke en de nieuwe standvastige families van mijn broer: Romero-Perez en Hoyos-Lopez.

Proloog uit mijn debuutroman, verschenen op 25 september 2014. Nu in alle boekhandels en in internetwinkels te bestellen ad. 24,95 euro. ISBN 9789402122435. Actualiteit op http://www.facebook.com/romangroenekoffie

_VLO0319

Te koop o.a. 

Lezingen/boekpresentaties op aanvraag via: maartje@braids.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: